Hvad indebærer begrebet erhvervsrengøring?

Her kan du få mere information om hvad erhvervsrengøring i København er

Begrebet erhvervsrengøring dækker over rengøringsfirmaer, som servicerer virksomheder og offentlige institutioner. Skal du have gjort rent i kontorlokaler, i en industrivirksomhed, en offentlig institution eller et indkøbscenter, så må det absolut anbefales at vælge et rengøringsfirma, som tilbyder erhvervsrengøring. Der er meget stor forskel på at gøre rent i et privat hjem og f. eks. en industrivirksomhed. Et rengøringsfirma, som har erfaring med erhvervsrengøring, har medarbejdere, som har forstand på lige netop det. De ved, hvad standardbehovet er, og hvilke rengøringsmidler er nødvendige til fjernelse af forskellige slags spildte midler. Har du et specielt behov for rengøring, så kan det altid løses sammen med et professionelt erhvervsrengøringsfirma. Det mest almindelige er, at man indgår en egentlig servicekontrakt for en bestemt periode, som så derefter kan forlænges, hvis begge parter ønsker det. På den måde får du fast rengøring, og du ved, at din virksomhed ligger fast i rengøringsfirmaets kalender, så du kan regne med, at de kommer.

Service, som indgår i en erhvervsrengøring

Mange af opgaverne er standard i en erhvervsrengøring, som f.eks. rengøring af badeværelser, køkkener, gange og fællesområder. Der bliver støvsuget og vasket gulv, og en aftale om erhvervsrengøring kan også indeholde en gulvbehandling efter vask. Alle flader bliver tørret af, og arbejdes der med computere med tastaturer, så bliver de også tørret af efter aftale. Du kan endda få renset dine tæpper og vasket dine vinduer. En anden rar ting er, at du som en del af din erhvervsrengøring kan få vasket dine håndklæder og viskestykker og endda dine måtter. Så du behøver absolut ikke selv tænke på noget, hvis bare du sørger for at indgå den rigtige aftale om erhvervsrengøring for lige netop dig og din virksomhed. Du styrer behovet og hvor ofte, du vil have gjort rent. Der er jo stor forskel på, om det drejer sig om et almindeligt kontorlokale, eller det drejer sig om en håndværksvirksomhed, hvor der bliver mere snavset.

 

Har du behov for erhvervsrengøring i København, behøver du ikke lede efter et lokalt rengøringsfirma, for mange rengøringsfirmaer, som er specialister i erhvervsrengøring, har afdelinger flere steder i Danmark og kører ud overalt. Det vigtigste er at finde et erfarent rengøringsfirma som Intensiv Rengøring, som du kan regne med, og som du kan blive tilfreds med. Alle har travlt og har ikke tid til at tænke på rengøringen, det skal bare fungere.

Når der er brug for ekstraordinær hygiejnerengøring

Begrebet anvendes mest i sundhedssektoren og hospitalsmiljøet. Har du f. eks. en tandlæge- eller anden type klinik i København, er det ekstra vigtigt, at din erhvervsrengøring tages hånd om af et professionelt firma som Intensiv Rengøring, som har erfaring med lige præcis hygiejnerengøring. Begrebet indebærer mange ting, men en helt simpel detalje kan være, at man ikke benytter samme rengøringsklud i flere lokaler, men skifter materialer, når man går videre til et nyt rum. Det er ikke mindst vigtigt, at dit rengøringsfirma har styr på den slags under denne coronapandemi, som vi for tiden lever i. Det stiller yderligere krav til din erhvervsrengøring, så du sikrer, at dine medarbejdere ikke bliver syge og får fravær.