Et lagerhotel kan være en god løsning på pladsmangel

Ejer du et stort eller lille firma og har du brug for ekstra plads, så kan et lagerhotel være den optimale løsning. En webshop der sælger fysiske produkter, operere ofte fra små lokaler, måske oven i købet fra dit eget hjem. Et lagerhotel hos Boxit, kan give dig den plads du har brug for, til at opbevarer hele dit lager.

Et lagerhotel er den mest fleksible, velorganiserede og sikre løsning du kan finde.

Sikkerheden er helt i top

Der er både lås og slå. Sikkerheden er i top. Der kommer ingen uvedkommende på dit lagerhotel. Kun du har nøglen og koden. Din kode er unik. Der er ikke to kunder som har den samme kode. Selv om der også er andre i bygningen, med deres egen kode, så er der ingen der har adgang til dit lager, ud over dig.

Du kan besøge dit lager, lige når det passer dig

Der er bemanding på i dagtimerne. De kan hjælpe dig med alt muligt. De er gode til at svare på spørgsmål og de holder stedet rent og pænt. Du kan sagtens besøge dit lager, uden for åbningstiden. Du har din egen kode og din egen nøgle. Har du brug for hjælp er det fint at komme i åbningstiden. Kan du sagtens klarer dig selv, kan du besøge dit lager, midt om natten, hvis det er det du har behov for. Selve lageret er dit og du bestemmer helt selv over det.

Et pænt og velorganiseret lagerhotel

En hjørneplads i en lade på landet er helt sikkert billigere, men nok ikke lige så rent og pænt. På et lagerhotel er der altid rent og pænt. Alt er velorganiseret og helt i top. Desuden kommer du aldrig ud for skader i forbindelse med fugt. Et lagerhotel er tørt og helt sikkert også hvis du har følsomme varer du skal opbevarer.

Hvis uheldet er ude, er der en forsikring som dækker hele tabet.

Du betaler kun for det du har brug for

Skal du leje et lokale ude i byen, bestemmer du ikke helt selv. Du kan nemt komme til at betale for mange flere kvadratmeter, end du rent faktisk har brug for. Et lagerhotel kan vare så lille eller stort, som du har behov for.

Hvis du hen af vejen får behov for mere plads, er der mulighed for at tilkøbe mere lagerplads.